In memoriam, onze voorzitter Max…

In memoriam, Max van Dijk

Na z’n laatste vakantie naar Marokko kwam Max moeizaam lopend de tuinen inspecteren. Pijn in zijn rug, morgen naar het ziekenhuis, scans laten maken, hij was er niet gerust op, en helaas, hij had gelijk. Vrijdag 24 augustus is onze voorzitter Max van Dijk overleden.

Op 1 januari 2015 werd Max onze voorzitter, en al gauw werd duidelijk dat we alles op alles gingen zetten om te proberen onze Dahliavereniging toekomst te bieden.

Dat is hem gelukt, na veel overleg met ‘het klooster’, met name ook goede gesprekken met  de beheerder Hubert Janssen is bereikt dat we de komende tijd onze plek op het prachtige landgoed Dennenheuvel kunnen behouden.

Streng, doch rechtvaardig, geduldig en vasthoudend, en altijd in voor een goed gesprek, zo herinneren we ons Max, we zullen hem missen!